212 351 7576

Çalışma saatlerimiz

Haftaiçi : 09:00-18:00

Vizeyi kimin için alıyorsunuz

  • Öğrenci Belgesi
  • Seyahat sağlık Sigortası ( Acentamızdan alabilirsiniz.)
  • Otel ve Uçak rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyehatiniz yoksa rezervasyonları biz yapabiliriz.)
  • Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  • Kimlik fotokopisi
  • 2 Adet biometrik fotoğraf
  • Vize alacak kişi 18 yaşından küçük ise Anne veya Babadan noter tasdikli muvafakatname gereklidir.
  • Pasaport ( En az 6 ay geçerlilik süresinin bulunması gereklidir.)
  • Vukuatlı Nufüs Kayıt örneği ( E-Devlet üzerinden alabilirsiniz.)

Ayrıca masrafları karşılayacak olan kişinin;
  • Vize talep dilekçesi ( Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe yazılması gereklidir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı, soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyehat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafı kimin karşılayacağı ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeni ve ima yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
  • Çalıştığı şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sürküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazete fotokopisi ( Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret odasından alabilirsiniz.)
  • Sigortalı Çalışanlar için SGK işe giriş bildirgesi, Son 3 aylık maaş bordrosu ve barkodlu SSK hizmet döküm belgesi.
  • Garantör olacak kişinin banka hesap ekstresi. ( Şubeden kaşeli ve imzalı ve ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
  • Varsa gayrimenkül ve araç ruhsat fotokopileri
  • Kimlik fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği ( E-Devletten alabilirsiniz.)

  • Vize talep dilekçesi ( Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe yazılması gereklidir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı, soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyehat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafı kimin karşılayacağı ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeni ve ima yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
  • Seyahat sağlık Sigortası ( Acentamızdan alabilirsiniz.)
  • Otel ve Uçak rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyehatiniz yoksa rezervasyonları biz yapabiliriz.)
  • Çalıştığı şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sürküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazete fotokopisi ( Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret odasından alabilirsiniz.)
  • Sigortalı Çalışanlar için SGK işe giriş bildirgesi, Son 3 aylık maaş bordrosu ve barkodlu SSK hizmet döküm belgesi.
  • Ticari seyahatler için şirketin, turistrik seyahatler için vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi ( Eğer hesap ekstresi alınacaksa banka şubesinden kaşeli ve imzalı ve ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sürkü fotokopisi)
  • Ticari başvurular için davetiye
  • Kimlik fotokopisi
  • 2 Adet biometrik fotoğraf
  • 3 Aylık şahsi banka ekstreniz ( Banka personeli tarafından imzalı ve kaşeli)
  • Pasaport ( En az 6 ay geçerlilik süresinin bulunması gereklidir.)
  • Vukuatlı Nufüs Kayıt örneği ( E-Devlet üzerinden alabilirsiniz.)

  • Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
  • Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.)
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  • Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
  • Ticari seyahatler için şirketin, turistik seyahatler için vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi. ( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
  • Ticari başvurular için davetiye
  • Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  • Kimlik Fotokopisi
  • 2 adet biometrik fotoğraf
  • Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
  • Vukuatlı Nufüs Kayıt örneği ( E-Devlet üzerinden alabilirsiniz.)
  • Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa Hitaben Türkçe olarak yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz gerekir.
  • Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.)
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  • Banka hesap cüzdanı ( eğer banka hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
  • Emeklilik defter fotokopisi
  • Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  • Kimlik Fotokopisi
  • 2 Adet Biometrik Fotoğraf
  • Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
    • Pasaport ( Seyahatinin dönüş tarihinden itibaren 6 ay geçerli olacak.)
    • Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
    • Akraba Ziyaretleri için Davetiye, Turistik Seyahatler için Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapıyoruz.)
    • Vize alacak kişinin varsa Kendi adına banka Hesap Ekstresi
    • Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
    • Kimlik Fotokopisi
    • 2 adet Biometrik fotoğraf
    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
    Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;
    • Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda Konsolosluğa Hitaben yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
    • Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
    • Sigortalı Çalışanlar için SSK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 aylık Maaş bordrosu ve SSK Hizmet Dökümü
    • Garantör olacak kişinin Banka Hesap Ekstresi.
    • Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
    • Kimlik Fotokopisi
    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

    Vizeyi kimin için alıyorsunuz

    • Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
    • Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
    • Öğrenci Belgesi
    • Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz.)
    • Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)

    Ayrıca masrafları karşılayacak kişinin hazırlaması gereken evraklar;

    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( E-devletten alabilirsiniz )
    • Garantör olacak kişinin Dilekçesi ve Banka hesap cüzdanı

    • Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
    • Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
    • Maaş bordosu
    • Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
    • Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)

    • Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
    • Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
    • İmza sürküleri
    • Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
    • Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)

    • Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
    • Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
    • Emekli kartı fotokopisi
    • Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
    • Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)

    • Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
    • Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
    • Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
    • Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)

    Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;

    • Eşinin maaş bordrosu