Çalışanlar İçin

            1. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.10€)

            2. Otel Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)

            3. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi.

            4. 2 adet biometrik fotoğraf

            5. Maaş bordrosu

            6.Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz.)

            7. Pasaport (Seyahat dönüş tarihinden itibaren 6 Ay Geçerli olmalı)

             

            Ev hanımları için

              1. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.10€)

              2. Otel Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)

              3. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi.

              4. 2 adet biometrik fotoğraf

              5.Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz.)

              6. Pasaport (Seyahat dönüş tarihinden itibaren 6 Ay Geçerli olmalı)

               

              Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;

              1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağ.ıda Konsolosluğa Hitaben yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.

              2. Şirket sahibi/ortağı ise imza sirküleri

              3. Sigortalı Çalışanlar için Son maaş bordrosu

              4.Emekli ise emekli olduğuna dair belge(e-devletten alınabilir)

              5. Garantör olacak kişinin Banka Hesap Ekstresi.


              BLOG LİSTESİNE DÖN