23 - 27 OCAK PAMPOROVO

  • PAMPOROVO
  • 3
  • 4
23 - 27 OCAK PAMPOROVO ULAŞIM BİLGİLERİ
İSTANBUL-PAMPOROVO
23 OCA 2018
KALKIŞ SAATİ
PAMPOROVO-İSTANBUL
27 OCA 2018
KALKIŞ SAATİ
Kişi sayınıza uygun oda seçeneklerini görmek için alanları doldurunuz
Seçeneğinize uygun odalar listelenmiştir

Pamporovo 3 Gece Konaklamlı Tur Programı

1.Gün: İstanbul – Pamporovo

Buluşma Noktaları:

22:00 Kadıköy evlendirme dairesi otoparkı,

22:30 Mecidiyeköy Migros Önü(Eski Ali Sami Yen Stadı karşısı),

23:00 İncirli Ömür Plaza Önü

 

Misafirlerimizle belirlenen noktalarda buluştuktan sonra yaklaşık 4 saat süren  yolculuk ardından Edirne - Kapıkule Sınır Kapısına Varışımızın Ardından Pasaport Ve Gümrük İşlemlerimizin Bitiminden Sonra Bulgaristan’a giriş yapıyoruz. Araç İçi Kahvaltı İkramımızın Ardından Haskova ve Plovdiv Verilecek Kısa Molanın Ardından Pamporovo’ya Ulaşıyoruz.

 

2.Gün:  Pamporovo

 Bulgaristan’ın en büyük 2. Şehri olan Plovdiv (Filibe) yaklaşık 80 Km mesafede bulunan Pamporovo’ya ulaşmamızın ardından misafirlerimizin kayak takımlarını temin edebilmesi adına kiralama dükkanlarının önünde 1 saat serbest zaman veriyoruz ve ardından konaklama yapacağımız otelimize geçiyoruz . Orta Rodop’larda bulunan Pamporovo Snejanka Tepesinin Eteklerine Kurulmuş Asırlık Çam Ağaçları Bitki Örtüsüne Sahip Olmasından Dolayı Bölgede 4 Mevsim Turist İçin İdeal Bir Bölgedir. Kayak Pistlerinin Toplam Uzunluğu 18 Km Ve Teleferiklerin Ortalama 1 Saate Taşıma Kapasitesi 7000 Kişidir. Gün Boyu Kayak Pistlerinin Keyfini Çıkartıyoruz. Geceleme otelimizde

 

3.Gün: Pamporovo

 Sabah, kahvaltısının ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplamda 18 km uzunluğa sahip, 2000 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Akşam dileyen misafilerimiz Pamporovo’nun ünlü Kareoke barlarında gecenin keyfini çıkartabilirler. Geceleme otelimizde

 

 

4.Gün: Pamporovo

 Sabah, kahvaltısının ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplamda 18 km uzunluğa sahip, 2000 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Akşam dileyen misafilerimiz Pamporovo’nun ünlü Yöresel Bulgar Restoranlarında gecenin keyfini çıkartabilirler. Geceleme otelimizde

 

5.Gün  Pamporovo – İstanbul

 Sabah Otelden Alacağımız Geç Kahvaltının Ardından 12:00’de otelimizden ayrılarak İstanbul hareket ediyoruz yol güzergahımızın üzerinde bulunan tesislerde misafirlerimizin öğlen yemek yemeleri için serbest zaman veriyoruz serbest zamanın ardından Haskova - Harmanli yolunu takiben Kapitan Andreevo (Bulgar) sınır kapısında gümrük işlemlerimizi tamamlayıp Kapıkule (Türk) sınır kapısında pasaport ve gümrük işlemlerimizden sonra Edirne – Çorlu karayolunu takiben İstanbul’a Ulaşmamızın ardından Tüm misafirlerimizi alındıkları noktalara bırakıyor ve turumuzu sonlandırıyoruz bir daha ki Organizasyonunda buluşmak dileği ile

  • Lüx araçlarla ile Gidiş Dönüş Ulaşım
  • Araç İçi Kahvaltı İkramı
  • Seçilen Kategoride 3 Gece Konaklama
  • Kayak Snowboard Kiralamalarında İndirim Olanağı
  • Bölge Ve Pistler Hakkında Bilgi (İnfo)
  • Türkçe Asistanlık Hizmeti 7 / 24
  • Yurt dışı çıkış fonu 15 TL (Seyahat tarihinden önce bankalara ödeme yapılması tavsiye edilir.)
  • Çok Girişli SHENGEN veya Bulgaristan Vizesi 80 € (Yeşil Pasaportlu misafirlerimiz vizeden muaftır)
  • 10 € (Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası Ve Ekstrem Sporlar Seyahat Sağlık Sigortası)
  • Ski Pass Ücretleri

Bulgaristan Vizesi

1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Maaş bordosu
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
9. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. İmza sirküleri
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( Nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz.)
8. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Emekli Kartı fotokopisi
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz.)
8. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
5. 2 adet biyometrik fotoğraf
6. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
7. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;
1. Eşinin maaş bordrosu

1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Öğrenci Belgesi
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz.)
8. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
Ayrıca masrafları karşılayacak kişinin hazırlaması gereken evraklar;
1. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( E-devletten alabilirsiniz )
2.Garantör olacak kişinin Dilekçesi ve Banka hesap cüzdanı

Schengen Vizesi

1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu.
4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
5. Sigortalı çalışanlar için SSK işe giriş bildirgesi, son 3 aylık maaş bordrosu ve SSK hizmet dökümü( İnternetten alınabilir)
6. Ticari seyahatler için şirketin, turistik seyahatler için vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi. ( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
7. Ticari başvurular için davetiye
8. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
9. Kimlik Fotokopisi
10. 2 adet biometrik fotoğraf
11. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
12. 3 aylık şahsi banka ekstreniz (Banka personeli tarafından imzalı ve kaşeli)
1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
5. Ticari seyahatler için şirketin, turistik seyahatler için vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi. ( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
6. Ticari başvurular için davetiye
7. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
8. Kimlik Fotokopisi
9. 2 adet biometrik fotoğraf
10. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
1. Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa Hitaben Türkçe olarak yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz gerekir.
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
4. Banka hesap cüzdanı ( eğer banka hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
5. Emeklilik defter fotokopisi
6. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
7. Kimlik Fotokopisi
8. 2 Adet Biometrik Fotoğraf
9. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
1. Pasaport ( Seyahatinin dönüş tarihinden itibaren 6 ay geçerli olacak.)
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Akraba Ziyaretleri için Davetiye, Turistik Seyahatler için Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapıyoruz.)
4. Vize alacak kişinin varsa Kendi adına banka Hesap Ekstresi
5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
6. Kimlik Fotokopisi
7. 2 adet Biometrik fotoğraf
8. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;
1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda Konsolosluğa Hitaben yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
3. Sigortalı Çalışanlar için SSK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 aylık Maaş bordrosu ve SSK Hizmet Dökümü
4. Garantör olacak kişinin Banka Hesap Ekstresi.
5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
6. Kimlik Fotokopisi
7. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
1. Öğrenci Belgesi
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
4. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
5. Kimlik Fotokopisi
6. 2 adet Biometrik fotoğraf
7. Vize alıcak kişi 18 yaşından küçük ise Annesinden ve Babasından Noter tasdikli Muvafakatname gereklidir.
8. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
9. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
Ayrıca masrafları karşılayacak kişinin hazırlaması gereken evraklar;
1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda Konsolosluğa Hitaben Türkçe olarak yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
3. Sigortalı Çalışanlar için SSK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 aylık Maaş bordrosu ve SSK Hizmet Dökümü
4. Garantör olacak kişinin Banka Hesap Ekstresi. .( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
6. Kimlik Fotokopisi
7. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )