16 - 19 ŞUBAT (3 GECE) BANSKO -

  • BANSKO
  • 2
  • 3
16 - 19 ŞUBAT (3 GECE) BANSKO - ULAŞIM BİLGİLERİ
İSTANBUL-BANSKO
16 ŞUB 2018
KALKIŞ SAATİ
23.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi
23.30 Zincirlikuyu Tat Towers
24.00 Merter Ömür Plaza
BANSKO-İSTANBUL
19 ŞUB 2018
KALKIŞ SAATİ
Kişi sayınıza uygun oda seçeneklerini görmek için alanları doldurunuz
Seçeneğinize uygun odalar listelenmiştir


  • Mura Hotel 3 gece oda kahvaltı konaklama
  • 2 gün Skipass

Bulgaristan Vizesi

1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Maaş bordosu
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
9. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. İmza sirküleri
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( Nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz.)
8. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Emekli Kartı fotokopisi
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz.)
8. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
5. 2 adet biyometrik fotoğraf
6. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz)
7. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;
1. Eşinin maaş bordrosu

1. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir rezervasyonunuz yoksa biz yapabiliriz.)
4. Öğrenci Belgesi
5. Vize alacak kişinin banka hesap cüzdanı fotokopisi
6. 2 adet biyometrik fotoğraf
7. Vukuatlı Nüfus kağıt örneği ( E-devletten alabilirsiniz.)
8. Pasaport ( Seyahat dönüş tarihi kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmalıdır.)
Ayrıca masrafları karşılayacak kişinin hazırlaması gereken evraklar;
1. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( E-devletten alabilirsiniz )
2.Garantör olacak kişinin Dilekçesi ve Banka hesap cüzdanı

Schengen Vizesi

1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu.
4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
5. Sigortalı çalışanlar için SGK işe giriş bildirgesi, son 3 aylık maaş bordrosu ve SGK hizmet dökümü( İnternetten alınabilir)
6. Ticari seyahatler için şirketin, turistik seyahatler için vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi. ( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
7. Ticari başvurular için davetiye
8. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
9. Kimlik Fotokopisi
10. 2 adet biometrik fotoğraf
11. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
12. 3 aylık şahsi banka ekstreniz (Banka personeli tarafından imzalı ve kaşeli)
1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
5. Ticari seyahatler için şirketin, turistik seyahatler için vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi. ( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
6. Ticari başvurular için davetiye
7. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
8. Kimlik Fotokopisi
9. 2 adet biometrik fotoğraf
10. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
1. Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa Hitaben Türkçe olarak yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz gerekir.
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
4. Banka hesap cüzdanı ( eğer banka hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
5. Emeklilik defter fotokopisi
6. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
7. Kimlik Fotokopisi
8. 2 Adet Biometrik Fotoğraf
9. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
1. Pasaport ( Seyahatinin dönüş tarihinden itibaren 6 ay geçerli olacak.)
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Akraba Ziyaretleri için Davetiye, Turistik Seyahatler için Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapıyoruz.)
4. Vize alacak kişinin varsa Kendi adına banka Hesap Ekstresi
5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
6. Kimlik Fotokopisi
7. 2 adet Biometrik fotoğraf
8. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;
1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda Konsolosluğa Hitaben yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
3. Sigortalı Çalışanlar için SSK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 aylık Maaş bordrosu ve SSK Hizmet Dökümü
4. Garantör olacak kişinin Banka Hesap Ekstresi.
5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
6. Kimlik Fotokopisi
7. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
1. Öğrenci Belgesi
2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.)
3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
4. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
5. Kimlik Fotokopisi
6. 2 adet Biometrik fotoğraf
7. Vize alıcak kişi 18 yaşından küçük ise Annesinden ve Babasından Noter tasdikli Muvafakatname gereklidir.
8. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli)
9. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )
Ayrıca masrafları karşılayacak kişinin hazırlaması gereken evraklar;
1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda Konsolosluğa Hitaben Türkçe olarak yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.
2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi, İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi (Yunanistan vizesi alınacaksa Faaliyet belgesi orjinal olmak zorundadır. İstanbul Ticaret Odasından alabilirsiniz.)
3. Sigortalı Çalışanlar için SGK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 aylık Maaş bordrosu ve SSK Hizmet Dökümü Barkodlu
4. Garantör olacak kişinin Banka Hesap Ekstresi. .( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)
5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
6. Kimlik Fotokopisi
7. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )